4

5

7

6

5

Energetsko čiščenje prostorov je kot osvežilen dih za tvoj dom, saj odstrani negativno energijo, ki se nabira in vpliva na tvoje dobro počutje. Ta postopek je odličen način, kako ponovno vzpostaviti harmonijo in pozitivno atmosfero v prostoru.

Postopek energetskega čiščenja se običajno izvaja z uporabo različnih metod, odvisno od posameznika. Med najbolj priljubljenimi metodami so:

  1. Uporaba kadil in dišečih zelišč: S kadilom iz belega žajblja, s palo santom ali drugimi dišečimi zelišči se prostor prečisti. Dim iz kadila se širi po prostoru, odnaša negativno energijo in pušča za seboj svež in pozitiven vonj.
  2. Kristali in kamni: Postavitev kristalov ali kamnov v prostor lahko pomaga absorbirati in prečistiti negativno energijo. Različni kristali imajo različne lastnosti, ki delujejo na različne vidike energije.
  3. Zvok in zvočne terapije: Uporaba zvočnih instrumentov, kot so tibetanske posode, tingshe, ali glasba z visoko vibracijo, pomaga prečistiti energijski prostor in prinaša pozitivno energijo.
  4. Vizualizacija in afirmacije: S pozitivno namero, meditacijo in vizualizacijo lahko ustvarite zaščitni ščit okoli prostora ter ga napolnite s pozitivno energijo.

Sama izvajam čiščenje na način, da se najprej povežem z Božansko energijo, da vidim kaj se sploh dogaja. Ali je negativna energija prisotna zaradi fizičnih bitij, ki živijo tam, so živeli ali so prišli zgolj na obisk. Kot drugo pa preverim če so prisotne kakšne entitete, se z njimi pogovorim, če je potreba in jih odrešim, da zapustijo prostore. Nato prečistim prostore z belim žajblom, z svojo osebno mantro, ki jo pošiljam energiji in na koncu s Svetim lesom, da odpremo vrata pozitivni energiji.

Energetsko čiščenje vam bo  prineslo občutek svežine, lahkotnosti in harmonije v prostoru. Ljudje se odločajo za ta postopek, ko želijo odstraniti težko ali negativno energijo, ki se je morda nabrala zaradi konfliktov, stresa, drugih negativnih izkušenj ali so prisotne entitete, torej duše pokojnih. To je še posebej priporočljivo pri selitvi v novo stanovanje, po konfliktih ali po obdobjih stresa.

Z rednim izvajanjem energetskega čiščenja prostorov ohranjamo pozitivno energijo, kar lahko pozitivno vpliva na naše dobro počutje, odnose in splošno kakovost življenja.

Trajanje seanse: približno 1,5 ure

Cena: 190,00 EUR