Justina Kvasnik – Zen kotiček

6

8

9

10

Ho’oponopono, čudežna metoda, ki nam prinaša val ljubezni in čistilno moč odpuščanja!

Izvor te čarobne tehnike sega v modrost starodavnih havajskih kultur, kjer so jo uporabljali za obnavljanje harmonije in ravnovesja v odnosih.

Ho’oponopono, ki dobesedno pomeni “popravljanje napak” ali “narediti prav”, nas uči, da smo vsi povezani in da je odpuščanje ključ do notranjega miru. Metoda temelji na preprostem a močnem principu: prevzemi odgovornost za vse, kar se dogaja v tvojem življenju, saj je vsaka situacija odraz tvojega notranjega stanja.

Kako deluje? S preprostimi besedami: ponavljaj čarobne besede “Prosim odpusti mi, rada te imam, žal mi je in hvala.” S tem pošiljaš energijo ljubezni, odpuščanja in hvaležnosti v vsako situacijo, vsak odnos, celo do lastnih misli. Ta čarobna fraza deluje kot čistilna prha za tvojo dušo, odstranjuje stare zamere, negativnosti in ustvarja prostor za svež začetek.

Zakaj bi to uporabljali? Ker Ho’oponopono ni le metoda, ampak življenjski slog. Prinaša ti notranji mir, odpuščanje in ljubezen. Uporabljamo jo, da ozdravimo odnose, izboljšamo svoje notranje stanje, in predvsem, da ustvarimo bolj ljubeč in pozitiven svet okoli sebe.

Bodi čaroben! 🌟

Trajanje seanse: 1 ura

Cena: 70,00 EUR