medijstvo-zen-koticek-3

1

2

1

2

3

Medijstvo je posebno potovanje skozi intuicijo in dar, ki omogoča povezavo z umrlimi ter vzpostavljanje globokih in pomirjujočih pogovorov. Zakaj bi se nekdo odločil za to izjemno izkušnjo? Odgovor je preprost – večina dušic, ko zapusti fizični svet, nosi s seboj neporavnane odnose in nerešene zadeve.

Pogovor s pokojnimi omogoča dušam mirno prehajanje na drugo stran, obenem pa nam pomaga predelati izgubo ljubljene osebe. Povežemo se z dušo, razčistimo nerešeno in vzpostavimo edinstveno komunikacijo, ki temelji na globokem znanju, izjemnih darovih, intuiciji ter dolgoletnih izkušnjah.

Kot MEDIJ imam stoodstotno podporo Božanstva, Angelov in Kozmične energije, kar omogoča pridobivanje natančnih sporočil iz druge strani. To ni le običajen pogovor; to je izkušnja, ki presega meje fizičnega sveta in odpira vrata do nevidnega, a izjemno prisotnega sveta pokojnih duš.

Pridruži se mi na topli poti, kjer ljubezen, sočutje in razumevanje presegajo meje časa in prostora. Združimo se z Božanskim vodstvom ter stopimo v stik s tistimi, ki so prestopili prag večnosti.

Naj bo tvoje potovanje polno luči, ljubezni in notranjega miru.

Trajanje seanse: približno 1 ura

Cena: 120,00 EUR